« 2x GENOMINEERD! »

Gepubliceerd op 24-02-2022

2 nominaties!

YES!
We kregen gisteren te horen dat we beide genomineerd zijn voor de MPN-Award.
Dit is een fotowedstrijd voor professionele fotografen, georganiseerd vanuit Master Photographers Network (MPN). Voor deze wedstrijd dien je drie beelden in te zenden van je dagelijks werk. Deze beelden worden afzonderlijk beoordeeld door een vakjury, bestaande uit drie Nederlandse vakfotografen. De punten van de drie beelden worden na jurering opgeteld en daaruit komen de tien genomineerden. Mooi om te zien ons werk door collega’s gewaardeerd wordt.
Annelies leverde drie beelden in vanuit onze particulier tak van fotografie en Ad leverde drie beelden in vanuit onze zakelijke tak. Mooi dat beide categorieën in de smaak zijn gevallen.
 
De beelden worden op vier punten beoordeeld. De belangrijkste is impact. Dit telt voor 60% mee in de puntentelling. Daarna wordt er naar de techniek gekeken en deze telt mee voor 25%. Gevolgd door 10% voor fotografische creativiteit en 5% voor presentatie.

Helaas kunnen we de betreffende beelden nog niet laten zien, omdat de laatste jureerronde live plaatsvindt op 14 maart in Helvoirt. Diezelfde dag worden tijdens het Voorjaarcongres van de MPN de prijzen uitgereikt. Duimen dus!

De MPN is een organisatie voor professionele fotografen. Ze organiseren jaarlijks diverse congressen in Nederland en daarnaast ook enkele kleinere studiobijeenkomsten. Het doel van de MPN is om de fotografie in Nederland op een hoger niveau te brengen. De MPN leden beschouwen elkaar zeker niet als concurrenten, maar als collega’s. Dit houdt in de ze regelmatig bij elkaar in de keuken mogen kijken. Daarnaast organiseert de MPN ook diverse wedstrijden en hebben ze een kwalificatiesysteem wat wereldwijd gewaardeerd wordt.

Ben je fotograaf en getriggerd door het MPN-verhaal? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je meer uitleg kunnen geven en eventueel uit kunnen nodigen voor een congres.

Nominatie-master-photographers-netwrok-foto-ID-fotostudio-helmond-portret-zakelijk-businnes-1645726736.jpg