« Dochters in beeld»

Gepubliceerd op 27-10-2022

Je herkent het wel.... zoals een schilder thuis het schilderwerk niet op orde heeft.....
Zo zijn wij ook heel lang bezig geweest voordat er twee foto's in de huiskamer kwamen te hangen van onze beide dochters. Met drie weken leeftijdsverschil worden ze dit jaar nog 21. Het moesten twee aparte portretten worden, groot ingelijst boven de bank. 
Maar als één van de dames mooi op de foto stond, dan hadden we van de andere geen foto die er mooi bij paste of andersom. En hadden we dan twee mooie vergelijkbare foto's, dan vonden we het leeftijdsverschil van het moment van fotograferen weer te groot. Als we dan eindelijk twee foto's hadden die wél bij elkaar pasten, dan verzuimde wij zelf weer om deze verder te bewerken en af te laten drukken. 

Maar, na zo'n tien jaar is het ons gelukt om Lili & Demi in formaat 80 x 120 cm, geprint op metallic papier en voorzien van een mooie zijde beschermlaag, aan de muur te hangen. Mooi om te zien is dat beide meiden ook de creatieve kant op zijn gegaan. Demi zit in de sign en Lili fotografeert en heeft de opleiding Cross Media gedaan. Die creatieve kant van beide, heeft ons doen besluiten om ze met een fotocamera op de foto te zetten. 
De camera is een Bronica 6x6, waarmee wij in onze eigen beginjaren beide gefotografeerd hebben. 

Lili-Demi-Vereijken-foto-ID-studio-Helmond-gezin-shoot-1667256337.jpg
Lili-1666475142.JPG
Demi-1666475144.JPG