« Zorg dat je unieke toegevoegde waarde levert aan het leven van iemand anders. Dát is wat mensen zullen doorvertellen.»

Gepubliceerd op 11-01-2023

Nog even achterom kijken naar 2022. Maar misschien kijken we nog ff iets verder terug. Soms krijgen we de vraag nog, of de verhuizing naar Helmond, een goede keuze is geweest?
JA!
 
Het heeft ons enorm veel gebracht in vele opzichten. Een belangrijk punt is de rust die we hebben gekregen door veel minder te hoeven reizen. Deze rust heeft weer geresulteerd dat we in 2022 goed zijn gaan kijken naar de ideeën, doelen en gevoelens van onszelf, voor 2023….. en verder.

Dutch Design Week

Zo heeft de deelname aan de Dutch Design Week onverwachts veel gebracht!

Onze foto’s genaamd ‘Surviving Trauma’ werden hier gepresenteerd met als doel het doorbreken van taboes rondom getraumatiseerde jongeren. Het hele project heeft zoveel gebracht! Onder andere de modellen hebben hierdoor stappen gezet, doelen behaald, taboes doorbroken. In navolging van dit project zijn alweer hele mooie andere projecten aan het ontstaan, waarin vooral Annelies zich momenteel aan het verdiepen is. Dit gaat mooi worden!

Hoe mooi om te zien dat we met onze manier van werken zoveel kunnen betekenen in het leven van anderen.

Het omslagpunt van 2022
2022 is ook een jaar geweest waarin de zakelijke markt, die wij bedienen, wat omslagpunten heeft gekregen. Dit heeft geresulteerd in mooie nieuwe klanten, waarbij we de vrije hand krijgen om het bedrijf verder op de kaart te zetten. Wij kunnen enorm genieten van feit dat onze eigen creativiteit zo gewaardeerd wordt.

Fantastisch om zo een toegevoegde waarde te kunnen bieden voor de betreffende bedrijven.

Ons nieuwe stekkie

En dan onze studio!
Deze is lekker groot en heel gezellig. Hierdoor kunnen we heel goed grote gezinnen ontvangen. Grote gezinnen die dan ook vaak wat te vieren hebben. De particuliere shoots die wij maken, zijn dan ook meestal een soort van feestjes, een reünie van de familie. De mensen genieten, opa en oma stralen! En dan hangt deze stralende herinnering straks ook nog eens mooi aan de muur.

Dat is ook wat de mensen blijven zien, blijven onthouden.

Dat is wat ze doorvertellen.

En dan iets nieuws voor 2023…

Ons laatste punt is dat we jarenlang het maken van bewegend beeld tegen hebben gehouden. Er waren hiervoor drie belangrijke redenen:

1. Het editen is erg tijdrovend
(en die tijd hebben we niet)
2. Editen vinden we niet leuk
(en je moet in het leven alleen dingen doen die je leuk vindt,
of je moet ze leuk kunnen maken)
3. Het niveau moet direct passen bij het niveau van onze fotografie.
 
Maar, de kogel is door de kerk!
WIJ GAAN BEWEGEND BEELD CREËREN!

Punt 1 en 2 hebben we opgelost door te gaan samenwerken met Heuvelmedia. Een klant waar we al lang contact mee hebben. Heuvelmedia is fantastisch in het editen en animeren van video’s.

Punt 3 is hierdoor ook opgevangen. Het creëren van licht is iets wat we al jaren in de fotografie doen en waar onze passie ligt. De passie van ons in combi met de passie van Heuvelmedia maakt het mogelijk om direct op hoog niveau aan de slag te gaan.

Enkele klanten waarvoor we momenteel al bewegende beelden geleverd hebben, geven ook aan dat dít is wat ze zoeken, iets wat ze tot nu toe gemist hebben in het aanbod wat er binnen hun netwerk was. Iets unieks dus!

Ad-Annelies-Foto-ID-studio-helmond-video-fotografie-004-1673434550.jpg
Ad-Annelies-Foto-ID-studio-helmond-video-fotografie-2023-01-02-001-1673434550.jpg